On My Couch

Life: as the way it is.

Monday, April 19, 2010

A hot date for geeks! Finally...

Posted by zuliana_me |

Saturday, April 17, 2010

Berita yang Sangat Menarik!

Posted by zuliana_me |

Hi, dear fellas. Sudah makan? Still in bed with ur laptop turned on all night and now your dried saliva is already left a mark on the lappy? Good. It's a beautiful morning here so go push your heavy lazy ass off the bed now and do something meaningful like reading a newspaper... or my blog, or not.

Maaf. Mengarut di pagi yang indah memang seronok, otak masih mamai. Mood yang sesuai untuk baca surat khabar rakyat yakni Harian Metro. Serius... banyak yang boleh kita ketahui dari Harian Metro. 

 
Jika anda nak tahu apa yang terjadi kepada Mak Joyah sebelah rumah yang selalu bergaduh dengan suami atau anak kecil yang menjerit dan menangis didera di tingkat bawah umah anda selama ini tapi anda buat dunno.. Bacalah di Metro. Mungkin meraka sudah KO. Insensitive? Tell me bout it.

Dua hari lepas aku ada baca beberapa berita menarik di Metro (sebenarnya baca tiap-tiap hari). Yea, orang selalu buat tanggapan negatif terhadap Metro walaupun sebelum mereka membacanya. Jadi, mari kita tinjau apa yang menarik di Metro minggu ini & sebelum bersama Zuliana Abu Kashim.

Berita pertama ialah mengenai seorang janda yang ditipu hampir rm100 ribu oleh teman lelaki warga Afrikanya. Taktik biasa macam nak seludup dadah, lelaki itu mendakwa dirinya seorang pelajar di universiti tempatan dan mereka pertama kali jumpa di shopping mall. Wanita itu telah memberikan segalanya kepada lelaki itu termasuk diri dan duit simpanan utuk pelajaran anak-anaknya yang bernilai hampir rm100 ribu. Duh, atleast now I know that the woman loved the nigga more than her own children. Ok, moving on...

Berita kedua mengenai seorang budak 15 tahun yang berkeras nak kawin dengan teman lelaki yang berusia 19 tahun. Remaja perempuan itu yang merupakan pelajar terbaik negeri UPSR telah melarikan diri dari rumah & tinggal bersama keluarga lelaki itu. Siap pergi pejabat polis semua. Cold giler that girl! Sian mak dia sampai pengsan-pengsan nak peluk anak kesayangan yang digendong ke ladang getah ketika kecil tetapi sekarang anak dia buat muka benci. That girl was the family's hope to break out of poverty but now that this thing happenned what do you think is going to happen next? Teman lelakinya berkata, "sekarang situasi menang-menang".
Waklu menang-menang! Ko dapat kawin dengan that girl, janji nak bagi dia sekolah. Cakap...

Wanna know what will happen the next 3 years?
Lelaki tu gaji tak banyak & malas tetapi bilangan anak dah bertambah. Jadi perempuan tu pun kena la berhenti sekolah & keje untuk beli susu anak. Duit lelaki dilaburkan ke perempuan lain/ todi/ ganja.  Perempuan & anak kena dera, lari rumah emak. Mak ko yang dah tua tu gak yang kena keje tolong tanggung ko lagi. Me being negative? It just reality & I've seen it happened before.


Berita ketiga pasal redmummy penulis blog yang dapat rm10ribu sebulan dari nuffnang. Hebat, aku pernah singgah blog dia dulu tapi tak ingat apa. Jadi aku singgah lagi sekali hari tu. Post dia hari itu mengenai kucing dia yang tengah gersang & buat projek hari-hari everywhere. Di selitkan juga beberapa gambar kucingnya sedang buat projek. Ok, tukar page.


Kesimpulannya, inilah ringkas berita yang terdapat di Metro. Maaf aku jadi negatif setelah mambaca Metro (Damn you, wanna blame my fave newspaper, you badass!). Have a great day!

Thursday, April 15, 2010

Strip me open.

Posted by zuliana_me |

Hi, all Homosapiens! I hope at least one of u still exist here. Or not.

 

Today I'm going to strip myself open. Inside. Why? Mainly because I'm damn bored waiting for others to update their blogs so I could have a good laugh. Sounds like a loser to you? It does to me.

By the way, I'm writing this post because I "finally" realize how rarely do I write on this blog. Instead, I prefer to wander and leave a comment or two at other blogs. Haha..sometimes the shits I left on others' blogs are even longer than my own post.

Feizal said it's because I'm afraid of critics, that's why I rarely write on my own blog. In the end, just for the sake of writing something for that month & not letting myself sleep at 9pm, I'd write something that I don't really like/ some easy lame pieces that others already know.

Feizal was right.. I'm such an insecure person. I do not mind leaving long comments on others' blogs because I dun give a damn if people judge me there because it's not my piece of work. There is an advantage of that as it allows me to open up and say want ever I have on my mind. While blog to me is a piece of work: leisure or serious matter, both counted.

I also have the tendency/ obsession to change my post title, pictures and contents a few times so people will understand what I'm saying. Then, after I published the post, I would read it again often it'd come with grammar mistakes. Haha...wateva.


                                              I'm not afraid of you, ya monsters! ;p

Yea, so that is the reason why I rarely write on this blog besides of my crawling-to-bed time at 9pm. Not that you care...;) Thank you for reading.

P/S: I sometimes wonder if I'm stupid as I find it's really hard to explain something. Especially to guys..huh... :(

Friday, April 09, 2010

America's Next Top Models stupid lame actings!

Posted by zuliana_me |

It was a few weeks ago & I was getting ready to go to work I saw something on TV. It was the i-guess-new America's Next Top Models! Oh, yea I love that show. I love to see all the beautiful girls & the "reality show" because somehow I'd try to related what happen on the show with my life, myself ;p

However to my horror, at one part I saw all the girls reading a message from Tyra. Out loud: TO-GET-HER! It's really like 1st graders OK... Damn, it was disturbing to see some grown ups to do the same thing. It was not cute/ charming. Nope.

I could even see some of the girls felt like being forced to do that. They tried their best not to smile from ear-to-ear like the rest. Faking of excitement is what it is..

In this new show, we can also see all the girls act like they are entering some cheer leading competition. They would jump and scream excitedly over everything! Seriously! I don't know if this is a new trick/ gimmick to attract people attentions, bad or good as long as they watch it. Shame to admit, it works on me. LOL. I still hate the lame acting, YES. It just my butt is glued to the couch already... eyes glued to the TV only to find other freaking ridiculous things out of ANTM. Yeah, we know you were the man Tyra. Too bad too much faking is not going to keep me watch it any longer. ;)

Yes, I guess that concludes my entry today.. Have a good life all!

Subscribe